Pujada a la Roca Corbatera des d’Albarca

El proper Dissabte 22 de Juny a les 9:00 h. és farà una sortida des d’Albarca fins a la Roca Corbatera, dins la campanya Som Cims Som Països Catalans, on hi participaran diverses entitats culturals, associacions, etc de diferents pobles del Priorat i voltants, on es convida a tothom qui vulgui a participar-hi

Som Països Catalans, som muntanya, som mar, som plana, som delta, som arxipèlag, som intetior, som co.sta, som serra, som caps, som cims… Som un territori natural variat, valuós i ric banyat per la Mediterrània, però que s’alça pics amunt. Muntanyes que no només representen la naturalesa dels Països Catalans, sinó que també la marquen, la simbolitzen; en definitiva, identifiquen el país. És per aquest motiu que Som Països Catalans, com a organisme de contrucció nacional, llença la campanya Som Cims, per tal de reivindicar el territori i propulsar i promocionar l’organització local (de cada barri, vila o espai social) amb la finalitat de preparar una excursió a un cim emblemàtic o senzillament proper a cada zona.

La campanya Som Cims consisteix a organitzar marxes, excursions i ascensions al màxim nombre de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 22 i 23 de juny, en motiu de la diada dels Països Catalans (24 de juny). D’aquesta manera, la visibilització política del país i la defensa del territori passaran a un primer terme en una data imprescindible als Països Catalans.

Més informació sobre la campanya Som Cims, Som Països Catalans: http://sompaisoscatalans.cat/index.php/som-cims-som-paisos-catalans/